• STS Schalken Telecom Service
  • STS Schalken Telecom Service

Beveiligingssystemen

Inhoudsopgave
Beveiligingssystemen
VEB
Alle pagina's

Inbraakbeveiliging

Wij leveren en installeren ook beveiligingssystemen. Voor de aanschaf van een beveiligingssysteem is meestal een bepaalde reden; een gevoel van onveiligheid, een recente inbraak of een eis van de verzekering. In geen van bovengenoemde gevallen kan men er van uit gaan dat een standaard systeem van toepassing is; gebruikers hebben wensen, verzekeraars stellen eisen en elk object heeft specifieke kenmerken, welke vragen om daarop aangepaste maatregelen. Voor elke beveiligingssituatie wordt een specifiek beveiligingsplan ontwikkeld, waarbij de leefbaarheid en werksituatie steeds hoge prioriteit behoeft. Onze doelstelling is derhalve het systeem uitermate gebruiksvriendelijk te ontwikkelen. Schalken Telecom Service is een VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven

Observatie

Observatie door middel van camera-systemen kan in veel situaties uitkomst bieden. Bij diefstalpreventie kunt u door het gebruik van camera’s zorgen dat potentiële inbrekers niet ongemerkt hun gang kunnen gaan; uw extra paar ‘ogen’ zorgen voor een feiloze kijk op de situatie. Beveiligen is maatwerk en voor camera-systemen is deze regel extra duidelijk van toepassing. Wij passen deze systemen toe in vrijwel elke door u gewenste situatie.

Toegangscontrole

Toegangsbeheer is vereist in vele situaties. De belangrijkste doelstelling van toegangsbeheer is het gedefinieerd beperken van de toegankelijkheid van een terrein, een gebouw of een ruimte van bepaalde personen. Daarnaast verlangt men van toegangsbeheer dat het achteraf mogelijk is na te gaan wie, op welk tijdstip, waar aanwezig is geweest.